fbpx
Skip to content Skip to footer

EVENEMANG

FÖRETAG & BRF

Med vår långa erfarenhet av att arrangera företagsaktiviteter och företagsfester, strävar vi alltid efter att säkerställa att du och ditt företag får en framgångsrik evenemang!

evenemang

För de som är intresserade av teambuilding aktiviteter, konferensarrangemang, produktlanseringar eller afterwork-evenemang, så står våra lokaler till ditt förfogande. Du kan välja att spela bowling, dart eller biljard som en del av ert företagsevent. Under konferensdagen erbjuder vi välutrustade konferenslokaler med plats för upp till 120 personer. Dessutom kan ni njuta av en läcker middag i vår trevliga restaurang eller ta en drink i vår bar.

AKTIVITETER

Hos oss kan du arrangera ditt kommande företagsevent. Med vår långa erfarenhet av att arrangera företagsaktiviteter och företagsfester, strävar vi alltid efter att säkerställa att du och ditt företag får en framgångsrik kväll. Om du behöver hjälp med att ta er företagskväll till nästa nivå, eller om du har specifika önskemål, är du välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert som passar just dig och ditt sällskap.

THE BULL EXPERIENCE!